Ai intrebari ?

Inainte sa te chinui sa scrii mailuri,
uita-te prin FAQ deja facute de noi
Vezi mai jos Ingrijire Scrubs

Cat timp va dura sa imi primesc pachetul?

Expedierea dureaza intre 1 si 3 zile lucratoare pentru livrarea locala (Romania), iar pentru livrarea internationala, livrarea dureaza in medie intre 3 si 7 zile lucratoare, in functie de locatia de livrare.

 

CARE TAXELE DE TRANSPORT?

Taxa nationala de expediere pentru Romania este stabilita la checkout (15-30 lei), iar pentru restul lumii tarifele de expediere sunt calculate in functie de locatia clientului folosind tarifele de expediere DHL Express.

 

CE METODE DE PLATA SE ACCEPTA?

Acceptam plati cu cardul de credit (Visa, Mastercard, American Express), Apple Pay, Paypal si COD – Ramburs (numai in Romania).

 

CUMPARAREA ON-LINE ESTE SIGURA?

Platforma noastra este certificata conform standardului PCI DSS de nivel 1. Inseamna ca magazinul nostru este echipat cu instrumente de criptare a datelor, protectie a transferurilor de plati, prevenirea virusilor la server, instrumente de analiza a riscurilor, precum si monitorizare constanta a securitatii. De asemenea, pentru o protectie eficienta a datelor, magazinul este echipat cu un certificat SSL pe 256 de biti, care este considerat unul dintre cele mai fiabile.

 
Pot spala scrub-urile la masina de spalat?

Da, Materialul va intra maxim 1-3% la apa.

Instructiunile de ingrijire si spalare a materialului sunt notate si pe eticheta de compozitie !

AM NEVOIE DE UN CONT PENTRU A PLACE O COMANDA?

Nu este necesar un cont pentru a plasa o comanda, dar puteti crea un cont pentru a avea acces la mai multe beneficii si pentru un proces mai usor de plata la comenzile viitoare.

CU CINE TREBUIE SA CONTACT DACA AM VREA ORICE INTREBARI?

Ne puteti trimite un mesaj direct pe Instagram / Facebook Messenger sau ne puteti contacta de pe pagina de contact desemnata unde puteti gasi toate optiunile de contact

De ce poarta doctorii negru?

Profesioniștii din domeniul medical care poartă scrub-uri negre sunt de obicei medici, asistente medicale, chirurgi și alți practicieni medicali. Negrul este cea mai comuna culoare pentru uniformele de exfoliant, deoarece ascunde bine petele si are un aspect profesional.

CUM POT ANULA SAU A MODIFICA COMANDA?

Puteti anula sau edita achizitia de pe pagina comenzii in termen de 15 minute de la finalizarea procesului de plata. Daca intampinati probleme la anularea / editarea comenzii, aveti dreptul sa ne anuntati, prin e-mail, ca doriti sa modificati sau sa anulati comanda in termen de 2 ore de la comanda, la adresa hello@dapsis.ro, fara nici o penalizare. In cazul in care doriti sa returnati produsele, fara a specifica niciun motiv, aceasta trebuie facuta in termen de 1 pana la 14 de zile de la efectuarea expedierii.

Care este scopul scruburilor medicale?

Pentru a asigura siguranța pacienților, profesioniștii din domeniul medical trebuie să adere la un cod vestimentar care include purtarea costumelor de scrub medical.

Costumele de scrub medical sunt purtate într-o varietate de locuri.

Într-un cadru spitalicesc, acestea sunt purtate de obicei în sala de operații, în timpul procedurilor de îngrijire a pacienților și în unitatea de terapie intensivă.

De altfel, asistentele medicale le pot purta pe măsură ce se deplasează între diferite secții pentru sarcini diferite.

Într-un cadru de clinica private/birou, medicii le pot purta atunci când văd pacienții în camerele lor de consultații. În această situație, este, de asemenea, adesea potrivit ca asistentele medicale să poarte scrub-uri, astfel încât să se poată deplasa mai ușor și să ofere asistență cu îmbrăcarea și dezbrăcarea pacienților.

Ce ar trebui să iau în considerare înainte de a cumpăra scrub-uri medicale?

Scrub-urile medicale sunt un tip de îmbrăcăminte pe care profesioniștii le poartă atunci când lucrează într-un mediu medical.

Cadrele medicale petrec mult timp în hainele lor de lucru. De aceea, ei ar trebui să aleagă între opțiuni confortabile și funcționale care le vor permite să fie pe picioare pentru perioade lungi de timp și să facă o muncă grea fără a sacrifica confortul.

Ce ar trebui să iau în considerare înainte de a purta scrub-uri medicale?

Există o mulțime de lucruri de care trebuie să țineți cont înainte de a începe să purtați scrub-uri medicale. De exemplu, dacă sunteți gravidă, este mai bine să alegeți scrub-uri lejere si din material natural

 
Care sunt beneficiile scrub-urilor medicale?

Scrub-urile medicale sunt un tip de îmbrăcăminte care este purtată de medici, asistente medicale și alte cadre medicale. Ele vin în multe culori și stiluri diferite, dar cele mai multe pulovere sunt realizate din țesături durabile.

Primul Beneficiu este faptul că aceste scrub-uri protejează împotriva fluidelor și petelor, așa că murdărirea lor într-o anumită zi nu va fi o problemă la fel de mare ca în cazul hainelor obișnuite.

Putem menționa, de asemenea, faptul că sunt spalabile la mașină – ceea ce le face mai ecologice decât alte tipuri de îmbrăcăminte. Acest lucru este ceva de luat în considerare pentru cei care doresc să reducă la minimum amprenta lor de carbon.

Care sunt unele dintre dezavantajele scrub-urilor medicale?

In mod normal, materialul din care sunt facute face ca ele nu sunt la fel de confortabile ca îmbrăcămintea tipică. Din acest motiv, noi folosim bumbac elastic

Scrub-urile medicale Dapsis sunt foarte greu de găsit în stilul și culoarea de care aveți nevoie in momentul respective.

Medicii trebuie să poarte mai multe straturi decât ar trebui altfel pentru a fi protejați de germeni în timp ce lucrează cu pacienți care au infecții sau alte boli contagioase.

Cum comand un scrub online de la voi?

Pentru a plasa o comanda, trebuie sa accesati pagina produsului, sa selectati dimensiunea dorita, sa apasati butonul „Adaugati in cos”, bifati caseta „Sunt de acord cu termenii si conditiile” si apoi sa faceti clic pe „Continuati cu plata”. Veti fi redirectionat catre o pagina sigura unde trebuie sa completati informatiile necesare pentru a finaliza comanda.

Din ce materiale sunt realizate scrub-urile medicale?

Scrub-urile medicale sunt de obicei realizate dintr-un blend polyester+bumbac. Acest lucru se datorează faptului că polyesterul este sintetic foarte ieftin, iar bumbacul este confortabil și absoarbe transpirația. Noi folosim doar bumbac si elastan

de ce sunt scrub-urile medicale albastre?

Scrub-urile erau albe – culoarea curățeniei. Apoi, la începutul secolului 20, un medic influent a trecut la verde pentru că el a crezut că ar fi mai ușor pe ochii unui chirurg

medicii își spală propriile scrub-uri?

În această secțiune, vom vorbi despre igiena cadrelor medicale. O mulțime de oameni cred că medicii își spală propriile scrub-uri și se constată adesea că se află într-o stare mai proastă decât hainele obișnuite pe care oamenii le poartă.

Acest lucru nu este adevărat. Medicii, asistentele și alte cadre medicale nici măcar nu își ating scrub-urile cu mâinile, cu atât mai puțin să le spele. Le poartă doar atunci când sunt la datorie și când se întorc acasă după muncă se schimbă în haine obișnuite.

de ce sunt scrub-urile medicale verzi?

Scrub-urile erau albe – culoarea curățeniei. Apoi, la începutul secolului 20, un medic influent a trecut la verde pentru că el a crezut că ar fi mai ușor pe ochii unui chirurg

Cum cumperi un scrum medical pe online?

Cadrele medicale sunt mereu la locul de muncă. Ei trebuie să fie confortabili, profesioniști și stilați în orice moment. Dar găsirea scrub-uri medicale potrivite poate fi dificil pentru unii oameni.

Din fericire, există o serie de moduri în care puteți achiziționa scrub-uri online. Este vorba doar despre a ști unde să le cauți și la ce să te aștepți de la achiziție.

scrub-urile trebuie spălate separat?

Ar trebui să spălăm întotdeauna scrub-urile separat. Acest lucru se datorează faptului că scrub-urile pot adăposti bacterii care se pot răspândi și provoca infecții.

Spălarea separată a scrub-ului medical nu înseamnă că ar trebui să folosim un detergent de rufe diferit de cel pentru hainele noastre obișnuite. Trebuie doar să fim foarte precauți cu privire la cantitatea pe care o folosim și la timpul pe care îl lăsăm să stea, astfel încât să-și poată face treaba.

care sunt cele mai confortabile scrub-uri?

Tipul de scrub-uri pe care le purtați este cel mai probabil determinat de materialul care este folosit in confectionarea acestuia. Noi folosim bumbac si elastan, pentru un confort garantat

Care este cel mai bun brand de scrub medical?

Există o mulțime de mărci diferite care produc scrub-uri medicale. Sunt câteva nume care ies din tipar, dar preferințele tuturor sunt diferite.

Unele branduri de scruburi medicale oferă mai multă varietate în tipurile de scrubs pe care le au de oferit. Altele ar putea oferi un punct de preț mai mic sau scrub-uri cu mai multă versatilitate pentru profesioniștii care lucrează în mai multe industrii.

Totusi, noi ne-am facut remarcati prin material si fit-ul profesional si totodata potrivit corpului

Cât rezistă un scrub medical?

Scrub-urile medicale sunt articole de îmbrăcăminte pe care personalul spitalicesc și medical le poartă în timp ce lucrează. Ele pot fi realizate dintr-o varietate de materiale și vin în diferite stiluri. Scruburile Medicale din polyester sunt mai durabile, dar fiind un material sintetic, fac mult rau pielii

cum să vă dezinfectați scruburile medicale?

Spălarea corectă a ținutei, ceea ce înseamnă utilizarea apei calde și a înălbitorului cu oxigen sau a înălbitorului fără clor. Al doilea pas este uscarea ținutei evitând în același timp căldura ridicată, deoarece aceasta va scurta durata de viață a ținutei, făcând-o mai rigidă

 
cum să călci scruburile medicale?

Toate spitalele solicită angajaților lor să poarte scruburi medicale, dar costul real al acestor haine scumpe vine atunci când sunt timpul să fie spălate.

Chiar dacă scruburile medicale sunt cumpărate în vrac, spitalul trebuie să plătească pentru spălarea lor. Dacă îmbrăcămintea nu este spălată corect, aceasta poate duce la tot felul de probleme de sănătate.

Pentru a reduce costurile și a menține calitatea, există câteva lucruri care ar trebui făcute pentru a evita călcarea scruburilor medicale scumpe. Primul lucru este spălarea corectă a ținutei, ceea ce înseamnă utilizarea apei calde și a înălbitorului cu oxigen sau a înălbitorului fără clor. Al doilea pas este uscarea ținutei evitând în același timp căldura ridicată, deoarece aceasta va scurta durata de viață a ținutei, făcând-o mai rigidă

Cât de mult intra la apa scrub-urile medicale?

Chiar dacă scruburile nu sunt cele mai scumpe îmbrăcăminte pe care le veți cumpăra, ele nu sunt nici cele mai ieftine. Ele variaza intre 90 de lei per set, pana la 700 de lei la cele occidentale

Când sunteți în căutarea unui scrub medicale, este important să aveti in vedere calitatea materialului, deoarece acest lucru vă va ajuta să economisiți bani pe termen lung.