Costume chirurgicale de care aveți nevoie pentru un aspect profesional.

Un costum chirurgical este o parte importanta a aspectului dumneavoastra și prima impresie pe care o faceți pacientilor. Gama noastră de costume medicale este conceputa pentru a va menține un aspect profesional si de a va oferi un confort, indiferent de durata garzii dumneavoastra.

#1 FEATURE: Costume chirurgicale din material durabil, confortabil si natural

Fie ca esti medic, asistenta sau o persoana care lucreaza in domeniul medical, avem costume chirurgicale pentru tine.Acestea sunt atat de comode si placute, incat le poti purta chiar si la sala de fitness
 

#2 FEATURE: Va veti simti increzator si veti arata minunat in noul costum chirurgical

La Dapsis, costumele noastre chirurgicale sunt concepute pentru a fi respirabile, usor de intretinut si atat de confortabile incat nu veti simti niciodata nevoia sa le dati jos. Iar cu diagramele noastre de marimi, este usor sa va gasiti marimea – fara jocuri de ghicit.
 

#3 FEATURE: Livrare rapida a costumelor chirurgicale

Ne mandrim cu timpul de răspuns rapid și cu serviciile noastre. Va puteți baza pe noi pentru o livrare rapida de costume chirurgicale de înalta calitate, ușor de potrivit și de purtat
 
 
Student ce tine un cadou cu costume chirurgicale

ACHIZITIONA-TI ASTAZI COSTUM CHIRURGICAL

Dapsis este cel mai mare furnizor de uniforme medicale si alte produse conexe pentru persoanele din domeniul medical. Cu ajutorul magazinului nostru online, puteti comanda costume chirurgicale si tot ceea ce aveti nevoie pentru a excela la locul de munca cu doar cateva clicuri.
vezi PRODUSELE